Τι κάνει στην Τουρκία ο Νίκολας Κέιτζ;


Στην Τουρκία, και πιο συγκεκριμένα στο Ντενιζλί (νοτιοδυτική Τουρκία) βρέθηκε ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Νίκολας Κέιτζ.


Στη γειτονική χώρα βρέθηκε για τις ανάγκες της νέας τάινίας "Ghost Rider 2", ωστόσο ο καιρός δεν βοήθησε το συνεργείο να πραγματοποιήσει όλες τις σκηνές κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.
Η βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών δυσκόλεψαν ηθοποιούς και συνεργείο, ωστόσο τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, αν και με μερικές ημέρες καθυστέρηση. Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Zaman, μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στο αρχαίο ελληνικό θέτρο της Ιεράπολης, που συγκαταλέγεται στοιν κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Τόσες μοναδικές τοποθεσίες έχει η Ελλάδα, το υπουργείο Τουρισμού γιατί δεν "επενδύει" προβολή της χώρας μέσω της παγκόσμιας βιομηχανίας του Χόλιγουντ, σε καιρούς δύσκολους για την ελληνική οικονομία και τον ελληνικό τουρισμό. Τόσοι ηθοποιοί ελληνικής καταγωγής, τόσοι έλληνες μεγαλομέτοχοι στα στούντιο του Χόλιγουντ, και η καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα παραμένει το... τζατζίκι και ο "μουζάκας".
Αθάνατη Ελλάδα...
SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου