Ο στρατός της Βρετανίας «έτοιμος» και για κατάρρευση του ευρώ!


Ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της Βρετανίας Σερ Ντέιβιντ Ρίτσαρντς μιλάει για την κρίση και τις στρατιωτικές δαπάνες…
Νέα τροπή στα σενάρια καταστροφολογίας που φουντώνουν το τελευταίο διάστημα, δίνει ο επικεφαλής των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, η εντεινόμενη οικονομική κρίση στην Ευρωζώνη είναι ο μοναδικός πραγματικά μεγάλος στρατηγικός κίνδυνος για τη Βρετανία!
Ο βρετανός αξιωματούχος τόνισε μάλιστα ότι η οικονομική κρίση των τελευταίων μηνών είναι εξαιρετικά κρίσιμη όχι μόνο για την πόλη του Λονδίνου, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, όπως επισημαίνουν οι περισσότεροι στρατιωτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές. «Κύριο μέλημά μας πρέπει να είναι η οικονομία, καθώς κανένα χρεοκοπημένο κράτος δε μπορεί να υπερασπιστεί την ανεξαρτησία του».
Αμνερικανοί και Βρετανοί ετοιμάζουν τις πολεμικές τους μηχνές για κάθε ενδεχόμενο. Για την ακρίβεια, ετοιμάζονται και για το ενδεχόμενο κατάρρευσης της Ευρωζώνης, όπως άλλωστε αποκαλύπτει και το περιοδικό "Επίκαιρα" στο τεύχος που κυκλοφορεί.

SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου