Με τους Θεσσαλικούς Συλλόγους Αττικής ο υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ στα Τρίκαλα Αποστόλης Ρόσσιος



Σε χώρο του Ζάππειου Μεγάρου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ, η καθιερωμένη συνάντηση της καθόλα δραστήριας διοίκησης των Θεσσαλικών Συλλόγων Αττικής, όπου και συζητήθηκε ο σχεδιασμός των επόμενων πρωτοβουλιών και κινήσεων.


Παρόντες μεταξύ άλλων από τη διοίκηση, ο κ. Στέφανος Κούτρας, η κα Βιβή Χολέβα Αναστασοπούλου, η κα Μαρία Μπακλαβά, ο κ. Ηλίας Ντούβλης, η κα Χρυσάνθη Μαλλικοπούλου, ο κ. Επαμεινώνδας Στυλόπουλος, ο κ. Ευθύμιος Τσούκας και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι των Θεσσαλικών Συλλόγων.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, ο πρώην βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Αναγνωστόπουλος καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με τη ΔΗΜΑΡ και δημοσιογράφος Απόστολος Ρόσσιος, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για το αξιέπαινο έργο της διοίκησης και διαβεβαίωσε τα στελέχη ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους και με τις δύο ιδιότητες, αν οι συμπολίτες της περιφέρειας του τον εκλέξουν στις επικείμενες εκλογές.
Ο υποψήφιος βουλευτής είχε νωρίτερα συναντήσεις με φίλους της περιοχής των Τρικάλων και της Καλαμπάκας, οι οποίοι τάχθηκαν με ένθερμο τρόπο υπέρ της νέας προσπάθειας που κάνει ο δημοσιογράφος και υποψήφιος Αποστόλης Ρόσσιος. «Ο τόπος έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, παιδιά δικά μας, χωρίς δεσμεύσεις, άφθαρτα, μαχητές, έντιμους και για να βοηθήσουν να βγει τόσο η χώρα όσο και οι πολίτες από το σημερινό αδιέξοδο», τόνισαν με έμφαση οι φίλοι του υποψήφιου βουλευτή και εκπρόσωποι των Συλλόγων Τρικάλων-Καλαμπάκας. Γεγονός είναι πάντως ότι και εντός και εκτός του νομού Τρικάλων, ο Απόστολος Ρόσσιος έχει πλήθος φίλων που δηλώνουν υποστηρικτές στη νέα του προσπάθεια, με ότι αυτό συνεπάγεται.
SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου