Η ιστορία μιας λάσπης - ΕΤ3 και καλοθελητές


Γράφει ο Γιώργος Πεταλωτής

Στη Θεσσαλονίκη ο Παπανδρέου έκανε μια πετυχημένη κεντρική ομιλία, έδωσε περίπου 10 συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα , τηλεοράσεις , εφημερίδες , έκανε επισκέψεις και δηλώσεις στις Σέρρες , συζήτησε με δεκάδες φορείς,  αναφέρθηκε σε πλείστα θέματα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εστίες σχολίων, αντιπαραθέσεων, συζητήσεων ακόμη και σοβαρών αντιδράσεων .

Πηγαίνει και στην ΕΤ3 για απευθείας συνέντευξη και ενώ ακόμη αυτή ήταν σε εξέλιξη , η «δημόσια» ΕΤ3 βγάζει τουίτ με την ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ «κρίση» οτι «ο Παπανδρέου δεν αποκλείει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ «. Απο πού προέκυψε δεν έχει σημασία . Αυτό ήθελαν να περάσουν , αυτό μεθόδευσαν να βγει. 
Ειναι γνωστό το κόλπο και καθόλου πρωτότυπα «δημοσιογραφικό», όταν η είδηση έχει γραφεί πριν την απάντηση . Σου κάνουν μια ερώτηση τελείως μανιχαϊστική που δεν έχει νόημα να απαντηθεί με ένα ναι ή ένα όχι, απαντάς πολιτικά και όχι οπαδικά και βγαίνει η «είδηση» που θελει ο πονηρός «ερμηνευτής».

Η συριζέικη ΕΤ3 εν προκειμένω

Απο κει και πέρα όλα παίρνουν τον δρόμο τους . Αναπαραγωγή άκριτη, αναλαμβάνουν οι εμφανείς και αφανείς κίτρινοι, κάποιοι καλοπροαίρετοι δικαιολογημένα και ορθά προβληματίζονται , αλλά το συμπέρασμα εχει βγει. Που βολεύει πολλούς . Κυρίως απο «κεντροαριστερά» μέχρι «αριστερά «.

Η ετυμηγορία ;
Ο Παπανδρέου ψάχνει για καρέκλα και πάει στον ΣΥΡΙΖΑ.

´Η έστω, όπως ενημέρωσε κάποιος -πάντα στις επάλξεις του αντιπαπανδρεισμού, κατά τα άλλα «σοβαρός σοσιαλιστής » – «χρειάζεται τον ΣΥΡΙΖΑ για να τον προτείνει για την Σοσιαλιστική Διεθνή» , τόση ετοιμοπόλεμη φαντασία …

´Αρα οι κεντροαριστεροί πάμε αλλού, ακόμη και στον Κυριάκο – πολλοί ήδη είναι εκεί με το ένα πόδι- , αλλά πάντως όχι με αυτούς που δήθεν θα συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ .

Η ΕΤ 3 ως άλλο καθεστώς έπαιξε το ρόλο της, απο ολόκληρη σε ρυθμό πολυβόλου συνέντευξη την κοτσάνα της αυτή βρήκε να εξάγει , τα «ανεξάρτητα» μπλογκς κλπ που όλως τυχαίως δουλεύουν και ως γραφεία τύπου αυτών που δήθεν καλούν σε ενότητα τον Παπανδρέου , αναπαράγουν .

Κι απο κάτω η λάσπη «πληροφορημένων»

και «προχωρημένων » πάει σύννεφο . Εξάλλου ποιός ακούει , ποιός διαβάζει , ποιός να αναλύει τώρα, φροντίζουν άλλοι με μια γραμμή να μας βγάζουν απο τον κόπο.

Η δουλειά γίνεται

Γιατί τώρα τελευταία κυκλοφορούσε πολύ η δημιουργική επιφύλαξη πολλών, οτι ας ακούσουμε και τον Παπανδρέου ή δεν είναι τελικά τα πράγματα οπως παρουσιάζονται τα τελευταία έξι χρόνια.

Παλιό όμως το κόλπο, απο πολύ παλιά μυαλά.

Πηγή: http://www.npress.gr
SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Hey! I'd like to start a blog so I can easily share my own experience and feelings online. Please let me know if you have any kind of ideas or tips for new aspiring blog owners.
    먹튀검증
    사설토토

    ΑπάντησηΔιαγραφή