Εκδηλώσεις στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου

Σειρά εκδηλώσεων για την επέτειο των 20 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, προγραμματίζονται σήμερα και αύριο.
Το ΠΑΣΟΚ, με πρωτοβουλία του ΙΣΤΑΜΕ, διοργανώνει, σήμερα το βράδυ (22 Ιουνίου 2016) στις 19.00 στην Αθηναΐδα, εκδήλωση-συζήτηση με ομιλητές την πρόεδρο του κόμματος Φώφη Γεννηματά, τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό και τον καθηγητή Ηλία Νικολακόπουλο.
Αύριο το πρωί στις 10.30 η Χαριλάου Τρικούπη έχει προγραμματίσει μνημόσυνο τρισάγιο στο Α' Νεκροταφείο.
Εκδήλωση για την επέτειο των 20 χρόνων από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου διοργανώνει αύριο (Πέμπτη 23 Ιουνίου) στις 20.30 το βράδυ το ΚΙΔΗΣΟ. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει σε νεολαίους στα γραφεία του Ιδρύματος Παπανδρέου, στην οδό Πειραιώς.
Πρώην βουλευτές και συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου, πραγματοποιούν αύριο το απόγευμα, στο Πολεμικό Μουσείο, χωριστή εκδήλωση. Μεταξύ των προσκαλούντων είναι: Αρσένη Μαρία, Ασλάνης Κώστας, Βουνάτσος Δημήτρης, Ζιάγκας Ιωάννης, Μπαντουβάς Κώστας, Μωραΐτης Γιώργος, Παπαηλίας Ηλίας κ.α
Οι ίδιοι θα κάνουν τρισάγιο στο τάφο του Ανδρέα το μεσημέρι της Πέμπτης.
Τέλος, εκθεση φωτογραφίας για τη δράση του Α. Παπανδρέου στο Ζάππειο ξεκινά, από αύριο έως το Σάββατο με πρωτοβουλία του ομίλου «Ανδρέας Παπανδρέου- ο ιστορικός ηγέτης» και της ΑΜΚΕ «Δεν λησμονώ».
SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου